Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Saturday, 19 October 2013

Heboh..!! Gambar Seorang Nelayan Sedang Berusaha Keluar Dari Perut Ikan Yu

Sebuah imej membuat beberapa orang heboh dalam gambar ini terlihat seorang nelayan berusaha keluar dari perut ikan yu dengan menusuk perut ikan jerung dengan benda tajam.Gambar nelayan yang dimakan ikan yu dan berusaha menyelamatkan diri dari perut ikah jerung dengan menusukan benda tajam ke perut ikan yu dan berjaya mengeluarkan tangannya dari dalam perut yu ini membuat heboh orang yang melihatnya.

Jika kamu melihat sekilas gambar ini maka kamu mengira jika orang yang berusaha keluar dari perut yu ini benar benar telah dimakan jerung, padahal ini adalah sebuah aksi lucu yang dilakukan nelayan Australia.

Ia sengaja masuk kedalam perut yu dan berusaha keluarr dari perut yu namun ia tidak dimakan ikan yu, yu tersebut sudah mati sebelum nelayan ini masuk kedalam perut ikan yu ini. Setelah berpose, nelayan itu meminta seorang kawannya mengambil gambar peristiwa yang tampak sangat dramatik tersebut. "Kawan yang satu ini berjenaka dengan merangkak masuk ke jerung dengan pisau, mengeluarkan tangannya yang memegang pisau melalui insang, dan berpura-pura menusuk di daerah antara kedua matanya," kata Burns salah satu penyiar radio yang melihat gambar ini.

No comments:

Post a Comment