Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Friday, 25 October 2013

Gempar : [Video] Pembunuh Yang Menikam Mangsa Secara Rambang Di LRT Taman Melati!!!


Untitled (1)
Berikut adalah kronologi kejadian.
Taman melati kena tutup sbb ada 4 org mati kena bunuh tikam dgn org gila mengamuk kat terminal lrt station taman melati tadi. Satu taman melati ditutup sbb pembunuh tu tak jumpa lagi. Please be careful when u go back from work jgn turun area taman melati for the mean time.
Sek 302KK Double murder.
IO : Asp Tan Check Yang
Pada 24/10/2013 jam lebih kurang 1200hrs mangsa satu perempuan cina ( butir2 belum diperolehi ) dan satu perempuan indonesia ( butir2 belum diperolehi ) telah didatangi oleh Saspek satu lelaki melayu.
Butir-butir Saspek : Muhammad Zamri Bin Yusof
870905-23-5875. Kerja : Pemandu van syarikat rokok.
No.114, Blok 4 Felda Pemanis 1, 85009 Segamat Johor.
Kejadian ini berlaku di LRT Gombak. Saspek telah tikam kedua-dua mangsa, walau bagaimanapun mangsa dalam keadaan stabil dan telah dihantar ke Hospital.
Setengah jam kemudiannya , Saspek telah menaiki Van Daihatsu No Pendaftaran WXE 6695 milik syarikat rokok yg dipandunya. Saspek kemudiannya berhenti berhampiran LRT Taman Melati dan terus kejar seorang lagi mangsa satu lelaki cina bernama
Nama : Lee Kah Ghee KP : 651104-04-5035. Lelaki cina. Alamat : No 18 Jalan 2/46 Taman Segambut Indah.
Mangsa ini telah mati dibunuh Saspek dengan kesan 3 tikaman dibahagian dada dengan menggunakan senjata pisau rambo.
Selepas menikam mangsa tersebut Saspek menaiki van yg sama dan kejar serta langgar belakang sebuah kereta jenis Toyota Hybrid No WYE 5767, yg dipandu oleh mangsa kedua satu lelaki cina.
Nama : Kuan Chun Thai KP:880223-14-5767. Lelaki cina. Pelajar TAR Kolej Wangsa Maju.
Sebaik sahaja kereta mangsa kedua dilanggar, mangsa terus keluar dari kereta untuk lihat apa yg berlaku. Saspek kemudiannya keluar dari Van dan kejar mangsa.
Kejadian kedua ini jarak lebih kurang 200meter dari Stesen LRT Taman Melati. Kejadian kedua berlaku di Jalan Tumbuhan, dimana Mangsa mati ditikam oleh saspek menggunakan pisau rambo yg sama dengan 5 kesan tikaman dibahagian dada.
Orang ramai yg melihat kejadian tersebut dan secara kebetulannya ada seorang anggota polis Dang Wangi telah membuat tangkapan keatas Saspek.
Saspek berjaya ditangkap dan telah hantar ke HKL untuk dapatkan rawatan akibat kecederaan dibahagian kepala. Manakala senjata yg digunakan oleh Saspek iaitu sebilah pisau rambo berjaya dirampas ditempat kejadian.
Motif kejadian, masih dalam siasatan. Walau bagaimanapun dipercayai Saspek mengalami masalah “kejiwaan” atau masalah mental.
Perkembangan siasatan akan dimaklumkan dari semasa kesemasa.

No comments:

Post a Comment