Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Saturday, 16 November 2013

Seram! Penonton Dirasuk Ketika Menonton Highland Tower Dalam Pawagam (Video)


Seram! Penonton Dirasuk Ketika Menonton Highland Tower Dalam Pawagam (Video) | Jika anda masih ingat lagi, media pernah menyiarkan beberapa keping gambar Highland Tower yang sudah terbiar lama sejak tragedi yang menimpa pada tahun 1993 lalu. Kali ini pihak MIG tampil dengan satu idea rakaman tentang kejadian sebenar yang berlaku di sana. Apa yang menyeramkan lagi, sewaktu filem ini ditayangkan terdapat satu kejadian di mana seorang penonton tiba-tiba meracau seperti dirasuk. Ekoran daripada kejadian tersebut, segelintir orang ramai mula panik. Anda boleh tontonvideo di atas.
cinema
Filem genre seram terbaru terbitan MIG, Highland Towermenimbulkan kegemparan apabila ada penonton yang diserang histeria ketika menyaksikannya.
Filem arahan Pierre Andre dan berkonsep ‘found footage’ ala The Blair Witch Project ini memaparkan sekumpulan remaja yang masuk ke tapak runtuhan Highland Tower untuk merakam aktiviti paranormal di sana.
Bagaimanapun sama ada filem ini benar-benar seram atau tidak, anda bolehlah berkunjung sendiri ke pawagam untuk memeriksanya sendiri kerana ia sedang ditayangkan sekarang.
highlands-tower

No comments:

Post a Comment