Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Thursday, 12 December 2013

Menakutkan ! Incubus ,Iblis Yang Suka Berhubungan Kelamin Dengan Manusia .

Banyak cerita dan kisah mengenai hantu atau syaitan yang suka berhubungan seks dengan manusia nah salah satunya yang akan kita bahas kali ini adalah iblis bernama Incubus yang sangat menakutkan. 

Menurut keterangan dari Wikipedia Incubus digambarkan sebagai iblis yang menjelma dalam bentuk lelaki, yang menurut beberapa mitos dan legenda , mereka senang melakukan hubungan seksual dengan perempuan dari bangsa manusia . Sementara itu , incubus yang menjelma dalam bentuk perempuan disebut succubus .

 Nah pada umumnya iblis jenis ini berkaitan seks dengan manusia kerana ingin mendapatkan keturunan dari manusia , namun ada risiko yang sangat menakutkan jika kamu sampai berhubungan seks dengan iblis ini sebab manusia yang melakukan hubungan seks dengan iblis ini kebanyakan akan mati .

 Iblis Incubus sendiri sudah dikisahkan dan diceritakan sejak 2400 SM , ketika itu iblis ini sering disebut sebagai setan badai , tetapi mereka akhirnya dianggap sebagai setan malam kerana sering muncul di malam hari . Banyak kisah tentang iblis ini diseluruh dunia dan penamaanya pundi pelbagai dunia lain lain sesuai dengan cerita yang berkembang di masyarakat .

No comments:

Post a Comment