Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Sunday, 22 December 2013

Unik!! Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola Sepak

Unik!! Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola Sepak
Pernahkah anda mendengar ayam dilatih untuk menjadi pemain bola sepak? Atau pun melihat sendiri ayam bermain bola sepak?? Unik bukan kalau ayam boleh bermain bola sepak. Dah bola masuk liga bola sepak eropah kalau macam nih. Jom kita lihat..
Unik Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola Sepak 2 Unik!! Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola SepakUnik Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola Sepak 3 Unik!! Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola SepakUnik Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola Sepak Unik!! Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola Sepak
Zhang Li Jun dari China, adalah seorang peminat setia bola sepak, dia membuat keputusan untuk membuktikan semangat beliau untuk sukan ini ke tahap yang baru sejak tiga tahun lalu, apabila dia mula melatih ayam jantan untuk mengendalikan bola.
Ayam memang bukan yang mempunyai kepintaran dan kebolehan untuk mempelajari sesuatu yang baru bagi mereka, tetapi ayam jantan Zhang telah berjaya mempraktikkan kemahiran bermain bola sepak.
P/S: belum cuba belum tahu..practice makes perfect kan..hehee.. icon razz Unik!! Ayam Dilatih Untuk Jadi Pemain Bola Sepak

No comments:

Post a Comment