Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Wednesday, 4 December 2013

Video Kesan Dari Dadah Paling Bahaya 'Krokodil


Sejenis dadah baru telah menjadi trend di kalangan para penagih dadah di Rusia. Dadah jenis ini biasa di sebut sebagai Krokodil ( buaya) . Dadah ini mempunyai kesan yang sangat mengerikan dan menakutkan, yang akan mengikis kulit, daging dan tulang dari para penggunanya .

Krokodil termasuk jenis desomorphine sebuah sintetik opioid yang lebih berbahaya daripada heroin. Ubat terlarang ini dibuat melalui siri reaksi kimia dan campuran beberapa bahan saraf lain

Di Rusia, heroin biasa dijual dengan harga kira-kira $ 40 per- dos. Penggunaan desomorphine biasanya di campur dengan kodein ubat berasaskan penahan sakit dan bahan- bahan konsumsi rumah tangga yang lain .

Foto- foto di bawah ini menunjukkan kesan yang sangat buruk sekali dari ubat terlarang ini . Kesannya menimbulkan luka pada anggota tubuh dengan kerosakan yang sangat ketara, bahkan banyak di antaranya mengakibatkan pembusukan pada daging dan kulit penggunanya . Kulit dan daging terkelupas dari tulangnya.

Foto sangat mengerikan , tidak sesuai untuk orang- orang yang sensitif terhadap luka.AMARAN: Video ini tidak sesuai pada yang lemah semangat.
           

No comments:

Post a Comment