Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Saturday, 25 January 2014

Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha

Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha

Ada kisah donggeng mengatakan sebuah buah pear ajaib yang boleh membuat seseorang yang memakannya mempunyai usia lama. Dan bentuk pear tersebut memang terkesan sangat aneh dan bahkan menakutkan.
Namun kita tentu sudah menduga dan tidak terkejut lagi dengan pear tersebut. Buah pear tersebut merupakan kisah donggeng semata yang dicipta oleh imaginasi seseorang. Namun lantas bagaimana dengan buah pear yang satu ini?
Menarik Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha2 Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha
Seorang petani telah berjaya menarik perhatian orang ramai atas apa yang telah ia miliki. Gao Xianzhang mempunyai ladang buah pear yang sangat unik danluar biasa. Bagaimana tidaknya, seperti yang dilaporkan oleh dailymail, buah pear miliknya mempunyai bentuk yang tidak sama dengan buah pear pada size normal.
Menarik Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha3 Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha
Bahkan beberapa buah pear ini mempunyai wajah dan bentuk tubuh seperti patung Budha! Hal ini tentu menjadi sebuah berita yang sangat mengejutkan. Buah pear normal mempunyai bentuk bulat agak lonjong dan juga kecil.
Dengan menggunakan sebuah cetakan,buah pear ini tumbuh dan dipaksa membesar dengan acuan berbentuk Budha.
Danhasil, pear ini pun terus berkembang dan mempunyai bentuk patung Budha.
Menarik Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha6 Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung BudhaMenarik Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha4 Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung BudhaMenarik Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha5 Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung BudhaMenarik Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha7 Menarik ! Buah Pear Berbentuk Seperti Patung Budha

No comments:

Post a Comment