Anumax - HQ

Kedai Emas Sri Harmoni

Dapatkan Mainan Serta Keperluan Kanak2 Pada Harga Borong Di Sini..

Saturday, 25 January 2014

Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari

Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari

Heather Hansen mberjaya menggabungkan dua aktiviti seni yang menghasilkan sebuah hasil yang masterpiece!
Bayangkan saja, wanita cantik ini dapat membuat sebuah lukisan tatkala ia menari. Nah , bagaimana boleh seseorang yang menari sambil dapat menghasilkan sebuah lukisan cantik? Namun tidak ada yang tidak mustahil bagi Hansen.
Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari
Wanita itu tahu benar cara untuk memikat hati orang awam dengan sebuah karya yang luar biasa dan unik. Hansen mempunyai idea untuk menghasilkan lukisan dari arang saat dirinya sedang menari. Hasil wanita inipun lantas membubuhi tangan dan kakinya dengan arang !
Memang gila , namun hal inilah yang terus terciptanya sebuah gambar dan lukisan yang sangat indah. Saat beberapa bahagian tubuhnya telah dibubuhi arang, maka kini sudah tiba masanya bagi Hansen untuk menggeliatkan tubuhnya pada selembar kertas putih yang besar.
Dan di sanalah Hansen akan menggerakkan tangan, kaki dan tubuhnya seolah ia adalah penari hebat. Namun yang sebenarnya terjadi Hansen benar benar fokus untuk melukis dan membuat banyak pola pada kertas putih kosongnya tersebut.
 Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari3 Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil MenariWanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari4 Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil MenariWanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari5 Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari
Hansen juga dianggap mempunyai tarian elegan dan juga sangat indah. Seperti yang dilaporkan oleh boredpanda.com, beberapa orang terasa dipukau dengan keindahan tarian sekaligus lukisan yang ia ciptakan. Atas hal ini, tidak hairan bukan jika Hansen lantas dianggap sebagai artis yang menarik dan juga cool !
Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari6 Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil MenariWanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari7 Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil MenariWanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari8 Wanita Ini Menghasilkan Lukisan Sambil Menari

No comments:

Post a Comment